Tilbake
23. oktober 2020

Nytt låt fra Chris Abolade og Amara

"Låten er ment som en påminner om at alle kan miste seg selv i en svak del av livet, men la ikke det definere deg. Den du er den du er når du reiser deg og blir den beste versjonen av deg selv"

Nylig slapp Chris Abolade og Amara låten Glamour, første smakebit fra deres nye felles musikalske prosjekt «Skrubbsår & Skallebank».

Nå er det klart for andre single, den såre og atmosfæriske «F hva du føler».

«Vi hadde jobbet en lang dag i studio med en annen låt, da produsert Lasse Digre dro frem denne beaten. Vi digget den med en gang – bare danset rundt i studio», minnes Abolade og Amara.

F hva du føler handler om å bli tappet for energi i en slags følelsesmessig loop, der en annens følelser styrer humøret ditt.

«Det at noen andre stadig forteller deg hva du skal gjøre, hvem du er, og hvor bad du er, gjør at man til slutt tror på dem. Og det er toxic! Uansett om du er den som sårer, eller den som blir såret, må du komme deg ut av det og tenke på deg selv. Så bare: «f hva du føler, nå må jeg gå videre uansett hvor vondt det gjør».

Låten er ment som en påminner om at alle kan miste seg selv i en svak del av livet, men la ikke det definere deg. Den du er den du er når du reiser deg og blir den beste versjonen av deg selv»

Vi har fått en vanvittig god start på dette prosjektet, og gleder oss stort til å vise dere mer av det universet vi har skapt sammen», avslutter de.

Chris Abolade og Adrian Amara fant tonen da de møttes tilfeldig i startet av året, og veien var ikke lang inn i studio. En rekke fruktbare sessions resulterte i et knippe fete låter, som slippes utover høsten og vinteren.

Låtene på «Skrubbsår & Skallebank» viser det brede spekteret av de to artistenes samlede musikalske referanser, pakket inn i en tidsriktig og elegant produksjon, signert Lasse Digre fra Kastell.