Tilbake
19. juni 2023

Ny sommerlåt fra Fay Wildhagen!

En sommerdag i 2016 var Fay Wildhagen på besøk hos sin venn og musikerkollega Øystein Greni.

En sommerdag i 2016 var Fay Wildhagen på besøk hos sin venn og musikerkollega Øystein Greni. De klimpret litt og plutselig satt de der med det som skulle vise seg å bli første skisse på Fays kommende singel «Reason». Riktignok hadde demoen et helt annet tempo og en helt annen tekst, men etter å ha eksistert i Fay sitt musikalske bakhode i sju år er den nå klar i sin riktige drakt.

«Jeg har alltid visst at det bor en låt i den skissen, men at den måtte ha en power-handling som ikke bare kan finnes på eller gripes ut av luften. Den måtte ha en mening for sin eksistens. Syv år med levd liv hjalp og en dag våkna jeg og tenkte "nå har jeg det!" dette er "Reason", forteller Fay.

Derfra ble det en hel del facetime, mail, taleopptak og telefoner før Wildhagen og Greni endelig var i samme by og kunne forme låten sammen i studio. «Dette er første låt jeg har skrevet sammen med noen andre og det har vært utrolig gøy!», melder Fay. Med seg i studio hadde de Bjørn Sæther, Tor Egil Kreken, Markus Jägerstedt, Sondre Justad og Michael Hartung.

«Reason» slippes 9.juni og vil også bli å høre på Fay Wildhagens kommende album «Let’s keep it in the family», som kommer februar 2024.

Hør låten her