Tilbake
05. oktober 2021

Med sin sjarmerende dialekt, krystallklare vokal og en tematikk de fleste som har vært unge kan relatere til har Synne Vo utmerket seg som en ny, norsk pop-perle in the making.

Etter stor suksess med sine tidligere singler, som blant annet har mottatt terningkast 5 fra VG og blitt A-listet hos P1 og P3, er hun 1.oktober klar med sin nye låt «Spagetti for to»


Synne har hatt sin oppvekst i Lesja i Gudbrandsdalen, hvor hun har brukt en god del av livet sitt på musikk. Hennes nye singel Spagetti for to er inspirert av Synne´s egne opplevelser. Låten formidler følelser som oppstår når man gir mye av seg selv til en man er glad i, men sitter igjen med lite i gjengjeld og ender opp med skuffelse, kjipe tanker og en ekstra tallerken med spagetti.

''Eg trur dessverre mange kan kjenne seg att i det å vere i ein relasjon der ein ikkje føler seg prioritert eller sett. Og fordi ein er så glad i denne personen og ønsker så gjerne at det skal funke, godtek ein kanskje litt meir enn ein bør og unnskyldar den andre forteller Synne.'' Synne deler historier, erfaringer og minner gjennom musikken sin.

Lytteren får innblikk i hennes eget perspektiv på ungdomstiden og alt det som følger med. Spagetti for to er intet unntak.