Tilbake
10. januar 2020

Mac Millers familie annonserer hans siste studioalbum Circles

Mac Millers sjette og siste studioalbum utgis Circles 17. januar via Warner Records.

I dag annonserer Mac Millers familie utgivelsen av hans sjette og siste studioalbum Circles og slipper den nye singelen og tilhørende videoen "Good News", en gripende seks minutter lang, abstrakt utforskning av ikoniske temaer og bilder gjennom Millers karriere, regissert av Eric Tilford og Anthony Gaddis. Skapt som et søster-album til det Grammy-nominerte albumet Swimming fra 2018, ble Circles ferdiggjort ved hjelp av produsent Jon Brion, som Mac Miller samarbeidet med på Swimming og på Circles inntil han gikk bort.

Selv om Circles sonisk skiller seg fra sin forgjenger, inneholder albumet flere av kjennetegnene Swimming ble kritikerrost for – måten Miller gir rom for sangstemmen sin i tillegg til å rappe, live instrumenter og ærlige, bekjennende sangtekster. Man vil også høre nyanser av albumets inspirasjonskilder i låtene, fra T-Rex gitaren i "Surf" til Plastic Ono Band-era Jon Lennon følelsen i produksjonen og coveret av Arthur Lee's singel fra 1972 "Everybody's Gotta Live."

Circles slippes neste fredag, 17. januar, via Warner Records.

I forbindelse med utgivelsen av albumet vil det være fan pop up utstillinger som feirer musikken og arven hans i Los Angeles, New York, og Pittsburgh. Lansert i samarbeid med Amazon Music, vil utstillingene inneholde altoppslukende, intime gjennomlyttinger av albumet i Ultra HD lyd, i tillegg til multimediale fan art utstillinger og eksklusivt Circles merch.