Tilbake
05. oktober 2021

En slags kreativ kompott hvor formidling står i sentrum og følelsene ligger uttapå kroppen.

Chris Abolade aka Abbo aka Abbo 93. Kjært barn har mange navn og i dette tilfellet også mange jern i ilden. Abolade har en god fot innenfor flere uttrykksformer, både som fotograf, kunstner, skuespiller og artist.

Med mange års fartstid i bransjen har han opparbeidet seg en solid katalog bestående av blant annet partylåten «Tranquilo», uberkule «Hvit Ford Bronco» og samarbeidsprosjektet «Skrubbsår og skallebank» som han gjorde sammen med Amara. Nå er han klar med en ny låt på egne bein. Med den kommende singelen «Elske igjen» konkretiserer han lydbildet sitt og viser seg tekstlig fra en mer direkte side enn tidligere. Låten forteller om å endelig kunne elske igjen, etter en vond relasjon hvor tanken på å være lykkelig igjen føltes helt uaktuell.

«Hjertet mitt var knust. Ikke bare av kjærlighet, men av livet. Det kan være tøft noen ganger, men det er sånn man vokser. Sånn man blir den klippen man skal bli», sier Abolade.

«Så møtte jeg en person. Et menneske som jeg har veldig nær hjertet mitt. Som vekket følelsene mine igjen. Jeg følte kjærlighet. Det var ekkelt. Jeg ble redd. Kroppen min ble varm igjen. Det føltes så jævlig godt og det kom når jeg minst ventet det. Det ble aldri noe mellom oss to, men personen ga meg håp. Om at kjærlighet aldri dør. Det inspirerte meg til å skrive denne låten»

Den nye singelen er produsert av Skinny Days og skrevet av Abolade selv.