Tilbake
08. mai 2020

Emilie Nicolas slipper sin andre låt fra det kommende albumet!

– Altså, hvem har ikke stått ute på natten og vurdert om en skal ringe den man ikke burde ringe? Og hvor fatalt er det ikke hvis du blir avvist? Den følelsen er vel essensen i denne sangen, sier Emilie selv.

Emilie Nicolas slipper snart sitt tredje album, Let Her Breathe , og nå er det klart for en ny låt fra albumet!

– Altså, hvem har ikke stått ute på natten og vurdert om en skal ringe den man ikke burde ringe? Og hvor fatalt er det ikke hvis du blir avvist? Den følelsen er vel essensen i denne sangen, sier Emilie selv:

«If I call after all this time

Would I change your mind

Or should I let you be»

Låta har en unik vibe – tydelig og leken, men også sårbar, seig og soft, der den snor seg fra kompleks R&B til noe som kan minne om rap-flow. Med intrikate og lavmælte harmonier, gir Emilie oss nærmest følelsen av å trippe rett utenfor soveromsdøra til noen man har et godt øye til. Produksjonen er full av interessante vendinger og viser Emilie som den ekstremt kreative og stødige vokalisten hun er.

Umiskjennelig Emilie Nicolas, men et klart steg i retning et enda mer lekent og åpent uttrykk. En liten pekepinn på hva publikum kan forvente seg når Emilie snart er klar med helt nytt album.

Hør låten her.

Låta er produsert av Thomas Kongshavn, Aksel «Axxe» Carlson og Ole Torjus Hofvind.

Albumet slippes 5. juni digitalt og 14. august på vinyl, og du kan forhåndsbestille albumet hos Big Dipper og Platekompaniet allerede nå: https://emilienicolas.lnk.to/LetHerBreathe_preorder