Tilbake
04. november 2019

Dua Lipa er tilbake med ny singel

​Dua Lipa slapp ny låt på fredag 1. november. «Don’t Start Now» er et deilig stykke pumpende disko. Låten er svært dansbar og stappet med adrenalin, funky basslinjer og feel good-vibber.

Dua Lipa slapp ny låt på fredag 1. november. «Don’t Start Now» er et deilig stykke pumpende disko. Låten er svært dansbar og stappet med adrenalin, funky basslinjer og feel good-vibber.

«Jeg valgte å slippe denne låten først slik at jeg kunne avslutte et kapittel av livet mitt og starte et annet», forklarer Dua Lipa. Det falt seg derfor naturlig for Dua Lipa at «Don’t Start Now» ble skapt sammen med det samme crewet som hun skrev «New Rules» med. En av bidragsyterne på «New Rules» var norske Caroline Ailin, og hun er nå igjen aktuell som en av låtskriverne på «Don’t Start Now».

Musikkvideoen til «Don’t Start Now» hadde også premiere i dag, og det er den anerkjente regissøren Nabil som står bak videoen. Se den her. Nabil er kjent for å tidligere ha jobbet sammen med blant andre Kanye West, The Weeknd, James Blake og Bon Iver. Førstkommende søndag fremfører Dua Lipa «Don’t Start Now» på MTVs EMA-utdeling i Sevilla til fans over hele verden.

Duas debutalbum fra 2015 har solgt intet mindre enn fire millioner kopier verden over, og har ført til 40 millioner solgte singler. Det er offisielt det mest streamede albumet av en kvinnelig artist på Spotify noensinne. Dua Lipa er den yngste artisten med én billion streams på YouTube, og den yngste artisten som har vunnet tre BRITS-priser.

Velkommen til den nye eraen. Lytt til "Don't Start Now" her.