Tilbake
31. januar 2020

Dua Lipa avduker video og annonserer album

​I dag annonserer Dua Lipa det nye albumet Future Nostalgia som utgis 3. april, i tillegg til singelen "Physical" og tilhørende musikkvideo.

I dag annonserer Dua Lipa detaljene rundt sitt svært etterlengtede nye album Future Nostalgia som utgis 3. april.

Future Nostalgia vil inneholde den globale hiten "Don't Start Now", som blant andre er skrevet av norske Caroline Ailin (hvilket hun er nominert til årets musikkforleggerpris for), samt den rykende ferske singelen "Physical".

Om albumet forteller Dua, "I'm so excited to launch the pre order for my new album Future Nostalgia. It's been an amazing experience making this record and I can't wait for you all to hear it… Not long now"

I tillegg til ny singel og annonsering av album i dag, avduker Dua Lipa den svært energiske og fargerike musikkvideoen til singelen "Physical". Den unike videoen ble regissert av Lope Serrano, den kreative kraften bak "The Less I Know The Better" videoen til Tame Impala, fra det svært anerkjente designkollektivet CANADA. Se den her.

På slutten av fjoråret fremførte Dua Lipa "Don't Start Now" på en rekke prisutdelinger som MTV EMAs, ARIAs, AMAs og siden utgivelsen i 2015 har debutalbumet solgt over 4 millioner kopier på verdensbasis, med over 60 millioner i singel-salg, i tillegg til over 500 millioner strømminger av "Don't Start Now". Debutalbumet er offisielt det mest strømmede albumet av en kvinnelig soloartist i strømmetjenesten Spotifys historie og hun er den yngste kvinnelige soloartisten som nådde 1 milliard visninger på YouTube.

Til sommeren tar Dua fatt på Europaturné som inkluderer et stopp i Oslo Spektrum 13. mai.

Tracklist:

1. Future Nostalgia

2. Don’t Start Now

3. Cool

4. Physical

5. Levitating

6. Pretty Please

7. Hallucinate

8. Love Again

9. Break My Heart

10. Good In Bed

11. Boys Will Be