Tilbake
06. september 2023

Chris Holsten er klar for ny konsert i OSLO SPEKTRUM

Chris Holsten er klar for ny konsert i OSLO SPEKTRUM!
I tillegg legger han ut på turnè i fire norske og to danske byer i høst.

De siste årene har uten tvil vært omveltende for Chris Holsten, som tok steget opp og ble en av landets største artister da han slapp singelen «Smilet i ditt eget speil» i 2021. Låten lå som nummer én på radiolista i mange uker og har så langt solgt til 8x platina med 30 millioner strømminger. Han fulgte opp med singler som «For evig» og «Slå hjerte, slå», og debutalbumet «Bak en fasade». Albumet har så langt strømmet over 80 millioner ganger (3x platina), og Holsten mottok Årets Låt og Årets Artist under P3 Gull 2022 samt Spellemannprisen for Årets Låt 2022, for andre gang på rad for «Smilet i ditt eget speil» («Hvis verden» 2020).

Siden har det gått slag i slag for artisten fra Lillestrøm og fjoråret ble avsluttet med en utsolgt konsert i
Oslo Spektrum, som var en barndomsdrøm som gikk i oppfyllelse. Nå er han klar for å fylle Oslos storstue igjen og inviterer også publikum til «REKK OPP HÅNDA TURNÉ» med konserter i fire norske og to danske byer.

«Konserter er det beste jeg vet og jeg gleder meg skikkelig til å dra ut på ny klubbturné med både nytt show og ny musikk. Gøy blir det også å prøve seg i Danmark, men aller mest stas er det nok å få spille konsert i Oslo Spektrum igjen. Den konserten i fjor er desidert min fineste konsertopplevelse hittil, og i det sekundet jeg gikk av scenen bestemte jeg meg for at det skulle jeg gjøre igjen» sier artisten. Han fortsetter med å si:
«så får man krysse fingrene for at publikum tenkte det samme og vil dele nok en kveld med oss i arenaen»

Chris sparket selv i gang salget til Oslo Spektrum søndag, med å invitere hans nærmeste fans til å kjøpe billetter av han i billettluka på Oslo Spektrum. Er hundretalls fans hadde møtt opp og fikk sikret seg den eksklusive sølvbilletten og en hyggelig prat med Chris.

Tiden siden Oslo Spektrum konserten i fjor har artisten brukt godt, og han har allerede sluppet smakebiter fra det kommende oppfølgeralbumet. Sist ut var overraskelse slippet «Oslo» før helgen, en av hans en av hans egne favoritter. «Gå bli lykkelig, du» (album) slippes 22.september.

Hør «Oslo» HER!

CHRIS HOLSTEN – REKK OPP HÅNDA TURNÉ
03.11.23: Svømmehallen, Bodø
15.11.23: USF Verftet (Røkeriet), Bergen
16.11.23: USF Verftet (Røkeriet), Bergen
17.11.23: Stavanger Konserthus (Zetliz), Stavanger
30.11.23: Train, Aarhus (DK)
01.12.23: Amager Bio, København (DK)
16.11.23: Tapperiet paa Dahls, Trondheim
20.01.24: OSLO SPEKTRUM, Oslo