Tilbake
24. oktober 2023

Capow x 2G slipper ny single og annonserer album

Duoen Bruno Capodistrias og Imanuel Kimani, bedre kjent som Capow x 2G, kunne feire sin andre sommerhit med «Alt jeg ser feat. emma» i sommer. Låta fikk over 5 millioner visninger på TikTok, ble listet av P3 og nærmer seg Gull sertifisering. Hylende fans fikk oppleve låta live da trioen leverte forrykende opptredener på både VG-lista og Norway Cup i sommer.

Nå slipper de unge guttene singelen «Lev ditt liv» - en gladlåt de har sittet på i lang tid, men som de endelig føler det er riktig å slippe. Den har allerede falt i smak på radio med listinger fra P3, P3X og mP3. Som tittelen tilsier handler den i hovedsak om å leve livet sitt her og nå, og de har en tydelig oppfordring til sine lyttere:

«Vi ønsker at folk som hører sangen skal bli glade og tenke wow, man lever bare én gang, jeg kan gjøre hva søren jeg vil», forteller Capow x 2G.

Med singelen har de også gleden av å annonsere det etterlengtede debutalbumet «Rapstars» som vil utgis 3. november. Albumet markerer en epoke for duoen og vil inneholde tidligere hits som «31 Etasje, «SØR-AFRIKA» og «Alt jeg ser feat. emma», i tillegg til en rekke helt nye låter. Hele tracklisten vil de ikke røpe helt enda, men noe for en hver smak blir det.

«Lev ditt liv» er ute fredag 20. oktober

Artistduoen Capow X 2G består av Bruno Capodistrias (Capow) og Imanuel Kimani (2G). Gutta fra Kløfta og Oslo er bare 13 og 15 år, og har med andre ord en lang karriere foran seg. Den unge rap duoen slapp 31 Etasje tidlig i 2022 som nå har blitt streamet over 6 millioner ganger og har over 5000 unike videoer laget på Tiktok. Senere samme gjestet de Beathovens “SØR-AFRIKA” som er streamet mer enn 20 millioner ganger. Deres største drøm er å kunne reise Norge rundt og selge ut sine egne konserter. Inspirasjonen bak 31 Etasje kom av at gutta ofte pleier å snike seg inn på Oslo Plaza og for å ta glassheisen.