Tilbake
20. mars 2020

Amara slipper ny singel

Amara har det siste året gjort seg bemerket i det norske musikkmarkedet med sine følsomme, men også tunge urbane hip hop og R&B låter. Hans første prosjekt; Atlantis, som kom i mars 2019 har streamet over 4,5 millioner ganger, og ble med det en solid start på artistkarrieren for Oslo-gutten.

Det har vært stille på release-fronten fra Amara en stund, men nå er han endelig klar for å slippe første singel til sitt nyeste prosjekt. Låten heter Timeplan, og tar for seg tematikken om usikkerheten rundt det å være langt unna den man vil ha.

- Timeplan startet med en idè jeg hadde hvor ville jeg ta låten tilbake til «2010-house-tidene». Jeg har savnet denne type låter de siste årene, og derfor tenkte jeg at jeg likeså greit kunne lage en selv.

Låten har en 2010-house-inspirert beat som gir lytteren en dansbar tune det er lett å like. Låten er produsert av Rolig-duoen Kristoffer Grobstok og Christopher Kvalheim, som er Amara sine faste kokker. Teksten er skrevet i samarbeid med hans artistkollega Tomy.

- Tematikken i låten handler om å prøve og feile når det kommer til kjærlighet. Usikre tanker som flommer i hodet når du ikke er nær den du vil ha. Dette er aspekter jeg og sikkert veldig mange andre har opplevd selv i sitt kjærlighetsliv.

Låten er den første av to lead-singler som slippes, før det fullstendige prosjektet slippes 24.april. Det er bygget opp store forventninger til prosjektet, etter fjorårets debutprosjekt; Atlantis.

Hør «Timeplan» her!