Tilbake
11. november 2022

”Klick Klack du blir raderad”, du har sikkert hørt denne frasen på TikTok.

Beathoven slipper Aktiverad remix med Alawee

Låta "Aktiverad" gikk viralt på TikTok før den en gang var utgitt på noen strømmetjenester. Den har over 12 millioner strømminger på kun to måneder og over 120 000 TikTok videoer. Låta har vært på Spotifys toppliste i over 15 land og nådde helt opp til #30 på Spotifys Global Viral Chart.

For den norske remixen har Alawee fått med seg Beathoven for å gi låta en ny vri. Trioen har hatt stor suksess med låta deres "Primadonna" som har holdt seg innenfor top 5 på topplistene i Norge i over 5 uker samt topp 40 i Sverige. Dette er heller ikke en låt du kan ha oversett hvis du har vært på TikTok med sine over 32 000 videoer fra hele Norden.

Alawee og Beathoven møttes i et studio i Gøteborg og kjemien mellom de fire var umiddelbart tilstede. De startet å eksperimentere med lydbildet, versene og refrenget hvilket viste seg å fungere bra - låta er allerede listet på NRK P3 her til lands.

“Det var en fantastisk opplevelse å jobbe med Alawee i studio, og vi er supergira på å slippe denne remixen. Vi håper at fansen liker den så godt som vi gjør!", sier Beathoven.