Tilbake
14. januar 2022

Med stor suksess fra utgivelser som «Kan du lære mæ» og «Du ga mæ viljestyrke», hvor begge låtene nådde topp 5 på radio og sistnevnte mottok dobbelt platina, har Kristian med den store stemmen og det varme hjertet kapret en stor plass hos mange her til la

«2003» er Kristians personlige historie fra det å være en ung og usikker gutt, til den personen han har blitt i dag.

- Plata tar for sæ det æ ser på som viktige punkter i livet mitt. Ved å fortelle min historie, vil æ sette lys på temaer som familie, psykiske lidelser, utfordringer, tilhørighet og dens viktighet - og bare det å ha noen nær som e der for dæ hele veien forteller Kristian.

Kristian fortsetter å utvikle seg musikalsk, i et univers han på denne utgivelsen har skapt på egenhånd. Fra å produsere med andre med stort band i studio har han nå både produsert og skrevet tekster fra sitt eget soverom. Tidligere i år slapp han de første låtene fra
albumet: «Feit liten taper» og «Desperat» som har mange lyriske likheter med de resterende. Med inspirasjon fra Kendrick Lamar sitt helhetlig narrativ og konsept rundt hver eneste plate, viderefører Kristian også det følsomme tankespekteret sitt ved å ta med lytterne inn i sine egne erfaringer og opplevelser gjennom oppveksten.

- Denne plata e en slags hyllest til mamma. Ho va der hele veien. Fra æ va en feit liten taper til æ va desperat i Oslo - hun så mæ som ingen andre. Derfor avslutte æ også albumet me det som va en av hennes yndlingssanger «Out of the rain» sier Kristian.

Tracklist:
2003
feit liten taper desperat
synke ned
tippe over
e du her (du ser det) æ vente på
3 pakka sigaretta pigments
Out of The Rain