Siste nyheter


Roxette er tilbake med nytt album ”Travelling”

Posted on

…og en smakebit: It’s Possible!

 

Tre år etter comebacket I 2009, så er det svenske popfenomenet Roxette tøffere enn de har vært siden storhetstiden deres på tidlig nittitall.

Verdensturneen deres er i full sving med nesten en million solgte konsertbilletter siden turneen startet på Tatneft Arena i Kazan, Russland for et år siden. I tillegg så har det blitt solgt enda en million Roxette-album på toppen av deres allerede solgte 70 millioner.

Så langt har bandet spilt mer enn 85 konserter i over 30 land, og de hviler ikke før de har spilt 150 konserter rundt om i verden. Men utenom å ha levd på flyplasser, arenaer, hoteller og å møte fans fra hele verden, har bandet også funnet tid til å spille inn dere nye album ”Travelling”.

Ideen har vært å samle all den positive energien som har løftet opp bandet under denne utrolige turen, og kanalisere den til ny musikk. Kort sagt, et album slik som ”Tourism” fra 1992 som fanger følelsen av et band som er konstant på veien, og fanger inspirasjon underveis. Det blir spilt inn på hotellrom, studioer, på soundcheck og under konsertene.

Resultatet er et fascinerende musikalsk postkort med 15 sanger. De fleste nye, noen eldre klassikere og andre er perler som av forskjellige grunner ikke har sett dagens lys før nå.  Et sammensveiset og inspirert band har samlet seg rundt flere Gessle-låter, og den nådeløse hitmakeren beviser om og om igjen sin sans for melodier og at hans evne til å overraske fortsatt er på topp.

”It´s Possible” er den første smakebiten fra ”Travelling” – 2 minutter og 34 sekunder med solrik popmusikk som viser en av Roxette sine mange sider i 2012. Og det kommer mer.

 

Forhåndslytt ”It’s Possible” ved å trykke her

Roxette på Facebook 

 

Kommenter